Skip to content
Muntanyes de vent
El jardí màgic
Previous slide
Next slide

Una primera veu: Besar la Terra

A vegades una veu es desperta enmig de la obscuritat, i el que semblava una simple remor, es converteix en la guía de la nostra història. 

Potser enigmàtica, però en el cor clara, aclama saber una cosa: com tornar a l’origen, a l’amor i al sentit.

D’aquí surt aquest recull de relats poètics: Besar la Terra.

Però molt més que un recull d’inspiració autobiogràfica, es tracta d’un viatje a l’inconscient, a través de paisatges poètics i personatges simbòlics, per arribar a la nostra essència: la mare Terra.


En totalitat, un homenatge a ella, als orígens, a la infància i a la eterna fe visionària en un món de plenitud. 

Contraportada

Aquest és un recull de relats, poemes i reflexions que conviden a pensar, imaginar i a fer-se preguntes, escrits per una adolescent amb moltes ganes de trobar respostes, a la seva manera.

 

Per això viatjarà al món subconscient, on res és incorrecte i tot possible, i plantejarà l’importància que té el vincle del món interior amb l’exterior, juntament amb la fascinació davant la natura, que pareix tenir tot allò que busquem.

 

El recull és molt íntim, tractant principalment les emocions i dubtes existencials de l’autora. Aspira a la sinceritat i, alhora, al misteri, essent només el principi d’un llarg viatge.

Si vols saber de què et parlo, enfonsa’t en les seves pàgines. És el primer llibre que public i, potser per això, l’he fet tan enigmàtic… M’agrada pensar que això el fa més divertit per a qui el vulgui entendre… Més interactiu.

Besar la Terra és...
Una vibració
Previous slide
Next slide

M'encanta no saber res, així ho puc descobrir tot!

Història

Per a mi “Besar la Terra” ha estat molt més que un llibre, ja que m’ha duit a la alliberació de la meva pròpia veu, i la reconnexió amb la saviesa de la natura i l’esperança cega de la infància.

Tot va començar al 2016, quan una editorial barcelonina, anomenada La Vocal de Lis, em va trucar dient-me que li agradava el meu bloc, i que volia encomanar-me escriure un llibre de relats curts amb un contingut similar al que ja escrivia en ell.

 

 

Uns anys abans, jo havia escrit una novela de fantasía –encara inèdita–, i afrontar un format nou amb el risc de ser vista no em va semblar gens fàcil al principi –i menys per les inseguretats de la meva edat–, però encoratjada per l’impuls d’escriure, vaig decidir relatar sobre això mateix: la vida, la natura, el jo i els seus enigmes.

 

Don les gràcies a totes les persones que em van expressar la seva il·lusió o que van col·laborar a visibilitzar el projecte, com l’equip d’Anorak Films, que va gravar –com es veu en aquesta fotografia– un trosset de la meva història.

 

 

A l’espera d’una nova edició i amb més creacions en marxa, crec que Besar la Terra només és el principi d’aquesta exploració de la pròpia veu, però alhora ha esdevingut per a mi atemporal, ja que torn amb admiració a la meva jo de 15 anys quan llegeixo les seves pàgines, i pens que inclús m’agradaria, a vegades, tornar a veure amb la seva claretat i senzillesa.

Personatges

A Besar la Terra un dels fils conductors més importants són els personatges.

Trobem des d’un guía xamànic enmascarat anomenat Nai, que representa la saviesa del silenci i la veu interior;

fins a animals divertits com el Senyor Conill: que representa la tendresa de la infància, i que no tot sempre és   així com sembla.

 

Altres personatges són d’inspiració real, com Lan, Winn o Tina, i que participen en històries que han succeït de veritat.   

 

Actualment el llibre es troba exhaurit, en busca de nous editors!

Si ets un editorial i t’agradaria participar en la publicació d’una tercera edició, pots contactar-me al correu ritashelyakina@gmail.com, la teva proposta serà molt apreciada!